Πολιτική προστασίας δεδομένων

Πολιτική απορρήτο

Πολιτική απορρήτου και προστασίας δεδομένων

Η BADU Ltd. είναι μια εταιρεία εγγεγραμμένη και λειτουργεί σύμφωνα με το βουλγαρικό δίκαιο, με έδρα τη Βουλγαρία, Petrich, Sando Kitanov Street №3, είσοδος B, όροφος 4, διαμέρισμα 6 δεόντως εγγεγραμμένη στο εμπορικό μητρώο και στο μητρώο μη κερδοσκοπικών οργανισμών με αριθμό UIC 201175816. Σεβόμαστε το απόρρητο των πελατών μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών τους, σε συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους που σχετίζονται με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Για το σκοπό αυτό, εφαρμόζουμε την ακόλουθη Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων («Πολιτική»), η οποία καθορίζει τις κύριες πτυχές σχετικά με τις οποίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα στον ιστότοπό μας (badu.bg), τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε και Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα, πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες, πώς μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις πληροφορίες, τις προτιμήσεις σας για την επικοινωνία μας μαζί σας και πώς εγγυόμαστε την προστασία αυτών των προσωπικών δεδομένων και των δικαιωμάτων σας που σχετίζονται με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συμμορφωνόμαστε με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις και τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε ή/και συλλέγουμε από εσάς, επεξεργαζόμαστε, αποθηκεύουμε ή αποθηκεύουμε, υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και μόνο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε ότι αυτή η Πολιτική ισχύει για εσάς ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης στον ιστότοπό μας, αντίστοιχα καλύπτει οποιαδήποτε συσκευή μέσω της οποίας έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο (τηλέφωνο, tablet, υπολογιστής κ.λπ.). Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η πολιτική μας για τα cookies αποτελεί μέρος αυτής της Πολιτικής.

Α. Υιοθέτηση της Πολιτικής Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων

Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτήν την Πολιτική προτού προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες στον ιστότοπό μας.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτήν την Πολιτική και δεν θέλετε τα προσωπικά σας δεδομένα να χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται λεπτομερώς εδώ, δεν πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας και να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τονίζουμε ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, πρέπει να συμμορφώνεστε με την Πολιτική μας και συνεχίζοντας την πρόσβαση, προβολή και χρήση του ιστότοπού μας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με αυτήν την Πολιτική.

Β. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

 1. Προσωπικά δεδομένα

Όταν συνδέεστε ή περιηγείστε στον ιστότοπό μας, καθώς και όταν πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές μέσω του ιστότοπού μας, όταν εγγράφεστε στα ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία και τους ιστότοπούς μας που διαφημίζουν τις υπηρεσίες και τις καμπάνιες μας, θα συλλέξουμε ορισμένες από τις προσωπικές σας πληροφορίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας . , όπως:

- όνομα, επώνυμο, φύλο, ημερομηνία γέννησης,

- διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου,

- λεπτομέρειες τιμολογίου και διεύθυνση παράδοσης,

- προσωπικά ενδιαφέροντα, σχόλια, προβληματισμοί και προτιμήσεις αγορών,

Λάβετε υπόψη ότι για να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό στον ιστότοπό μας και να πραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική αγορά, είναι υποχρεωτικό να μας παρέχετε όλα τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία. Εάν δεν συμφωνείτε να μας παρέχετε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ή/και να κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας.

 1. Τεχνικά και στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες

Επισημαίνουμε ότι εκτός από τα προσωπικά δεδομένα που περιγράφονται παραπάνω, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες για τη συσκευή σας, καθώς και άλλα στατιστικά και τεχνικά δεδομένα και πληροφορίες, όπως η συχνότητα και η διάρκεια της επίσκεψής σας στον ιστότοπο, ο χρόνος παραγγελίας και η διεύθυνση IP στο η ώρα της παραγγελίας, τα στατιστικά των προϊόντων και των παραγγελθέντων προϊόντων.

Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται και χρησιμοποιούνται από εμάς για να αναλύσουμε τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας ως επισκέπτης στον ιστότοπο, για τη διαχείριση του ιστότοπου, για στατιστικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας.

Τα στατιστικά και τεχνικά δεδομένα που παρέχονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας ή/και τη συσκευή σας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μάρκετινγκ και διαφήμισης, καθώς αυτά τα δεδομένα δεν θα συνδέονται με τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν θα χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή μας.

 1. Στοιχεία πληρωμής και πληροφορίες (τραπεζικά στοιχεία ή/και στοιχεία κάρτας πληρωμής)

Ως μέρος της επεξεργασίας κάθε παραγγελίας και ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να παράσχετε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού σας, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και αυτά τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση όλων των πληρωμών σε εμάς και για επιστροφές χρημάτων για εσάς ανάλογα με την περίπτωση.

Επισημαίνουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα προσφέρετε τα στοιχεία πληρωμής σας απευθείας στο ίδρυμα πληρωμών και όχι σε εμάς, και επομένως θα υπόκειστε στην πολιτική απορρήτου του ιδρύματος πληρωμών.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις πριν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιούνται για την παραγγελία σας δεν θα αποθηκευτούν ούτε θα αποθηκευτούν στο σύστημά μας.

Γ. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

Κατά συνέπεια, συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στον ιστότοπό μας www.badu.bg (π.χ. το όνομά σας, τη διεύθυνση email σας),
 • για την επεξεργασία των παραγγελιών σας μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών (π.χ. όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης),
 • για να στείλετε ειδοποιήσεις SMS για να σας ειδοποιήσουμε για παραδόσεις (π.χ. τον αριθμό τηλεφώνου σας),
 • να στέλνετε προσφορές μάρκετινγκ όπως ενημερωτικά δελτία και καταλόγους (π.χ. τη διεύθυνση email, το όνομα και την ταχυδρομική σας διεύθυνση),
 • να σας ειδοποιούν για προβλήματα με την παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει (π.χ. τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνσή σας),
 • για να απαντήσει στα ερωτήματά σας και να σας ενημερώσει για νέες ή αλλαγμένες υπηρεσίες (π.χ. τη διεύθυνση email σας),
 • να αναλύσει τα προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να σας παρέχει προσφορές μάρκετινγκ και πληροφορίες που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας (π.χ. τη διεύθυνση email σας, τις συνήθειες αγορών, άλλα τεχνικά και στατιστικά δεδομένα),
 • για να ελέγξετε εάν έχετε συμπληρώσει την ηλικία για αγορές μέσω Διαδικτύου (π.χ. ημερομηνία γέννησής σας)

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται σε ενήλικες και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άτομα κάτω των 14 ετών. Δεν συλλέγουμε ρητά δεδομένα από ανηλίκους κάτω των 14 ετών. Λάβετε υπόψη ότι δεν θα συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από άτομο κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, πρέπει να λάβετε την άδεια του γονέα ή του κηδεμόνα σας πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του ιστότοπου. Θα σας ζητήσουμε να μας δώσετε τη διεύθυνση email του γονέα σας, ώστε να βεβαιωθούμε ότι έχετε λάβει την άδεια από αυτόν να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Επιπλέον, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπο χρησιμοποιούνται επίσης για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • να διεκπεραιώσουμε και να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες παραγγελιών και να παρέχουμε επικοινωνία με τους πελάτες μας προκειμένου να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από οποιαδήποτε συναλλαγή που συνάπτεται μεταξύ των πελατών μας και εμάς,
 • για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις καμπάνιες, τις προωθητικές ενέργειες και άλλες ανακοινώσεις ή/και πληροφορίες,
 • για να κατανοήσουμε καλύτερα τις αγοραστικές προτιμήσεις των πελατών μας και να τους προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες στον ιστότοπό μας στο μέλλον,
 • να εκτελεί αναλύσεις τάσεων και στατιστικών αναλύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σκοπών μάρκετινγκ και άλλων εσωτερικών σκοπών της εταιρείας,
 • για την ενίσχυση της ασφάλειας του ιστότοπου.

Δ. Πώς μοιραζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στον ιστότοπο ενδέχεται να κοινοποιηθούν, να αποκαλυφθούν ή να υποβληθούν σε επεξεργασία από το προσωπικό μας ή συνεργαζόμενες εταιρείες που παρέχουν σχετικές υπηρεσίες (π.χ. εταιρείες μεταφοράς και παράδοσης, τηλεφωνικά κέντρα, υπηρεσίες βάσης δεδομένων, διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες μάρκετινγκ κ.λπ.).

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε ή/και να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες όταν απαιτείται από το νόμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας απέναντί ​​τους.

Ωστόσο, τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται από την εταιρεία μας σε κάθε περίπτωση και επίσης διασφαλίζουμε ότι οι εταιρείες με τις οποίες κοινοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύουν και εγγυώνται την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων στον ίδιο βαθμό.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς ενδέχεται να μεταφερθούν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή της Ελβετίας, υπό την προϋπόθεση ότι σε αυτήν την περίπτωση λαμβάνουμε όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων.

Επιπλέον, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν αποκαλύπτονται ποτέ σε τρίτα μέρη, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν εμπορική σχέση μαζί μας για τους σκοπούς του παρόντος ιστότοπου και δεν χρησιμοποιούνται ή πωλούνται για εμπορικούς σκοπούς.

Σε περίπτωση που άλλη εταιρεία έχει συμφέρον να αποκτήσει το σύνολο ή μέρος της επιχείρησής μας, διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και άλλες πληροφορίες σε αυτήν την εταιρεία μόνο σε σχέση με και για τους σκοπούς της σχεδιαζόμενης εξαγοράς.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων και άλλων πληροφοριών από άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες που παρέχουν σχετικές υπηρεσίες στον ή σε σχέση με τον ιστότοπό μας.

Ε. Πολιτική cookies

Αυτή η ενότητα σχετίζεται με cookies και ιστοσελίδες που διαχειρίζεται η BADU Ltd. Λάβετε υπόψη ότι για να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία αυτού του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στη συσκευή σας, που ονομάζονται cookies.

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου (γράμματα και αριθμοί) που τοποθετεί ένας ιστότοπος στον υπολογιστή, στο τηλέφωνο ή σε άλλη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, με πληροφορίες σχετικά με την πλοήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα cookies εγκαθίστανται κατόπιν αιτήματος που εκδίδεται από τον διακομιστή ιστού σε πρόγραμμα περιήγησης (π.χ. Internet Explorer, Chrome) και δεν περιέχουν λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής ή προγράμματα ιών και δεν έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες από το υλικό του χρήστη. Η λειτουργία του cookie είναι να επιτρέπει στον ιστότοπό μας να αποθηκεύει τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας (όπως όνομα χρήστη, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες ρυθμίσεις εμφάνισης) για ορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να μην χρειάζεται να τις εισάγετε κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ξανά ή μεταβείτε από τη μια σελίδα στην άλλη.

Χρήση cookies

Τα cookies είναι βιομηχανικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται για να διασφαλιστεί ότι οι αγορές στον ιστότοπό μας είναι πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς. Τα cookies χρησιμοποιούνται σε όλους τους ιστότοπους αγορών.

Τα cookies αποτελούν μέρος των λειτουργιών του ιστότοπού μας και ο κύριος σκοπός τους είναι να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας. Με το να θυμόμαστε τις ενέργειές σας ως χρήστες και να σας αναγνωρίζουμε, η χρήση των cookies υποστηρίζει τις προσπάθειες της BADU Ltd. να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Επιπλέον, με τη χρήση cookies, μπορούμε να σας ενημερώσουμε γρήγορα και εύκολα για τις προσφορές μας, καθώς αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να διαφημιστείτε στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, οι πληροφορίες που συλλέγονται στα cookies μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενό του στις προτιμήσεις και τις ατομικές ανάγκες του χρήστη, να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα αναζήτησης, να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα του ιστότοπου.

Τα cookies που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος είναι σε όλες τις περιπτώσεις προσωρινά και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της τελευταίας μετάδοσης δεδομένων. Τα cookies που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος συνδέονται μόνο με ανώνυμους χρήστες και τους υπολογιστές τους και δεν παρέχουν προσωπικά δεδομένα στους χρήστες.

Τα cookies που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπό μας δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς εκτός από αυτούς που αναφέρονται.

Ποια cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο;

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τα ακόλουθα cookies:

Ø Τεχνικά cookies

Επιτρέπουν στον χρήστη να περιηγηθεί στον ιστότοπό μας και να χρησιμοποιήσει λειτουργίες όπως το καλάθι αγορών ή η λίστα επιθυμιών.

Ø Αναλυτικά cookies

Η BADU Ltd. χρησιμοποιεί αναλυτικά cookies για να υπολογίσει τον αριθμό των χρηστών που επισκέπτονται τον ιστότοπο και είναι εγγεγραμμένοι. Αυτά τα cookies καθιστούν δυνατή τη μέτρηση και την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες βλέπουν αυτόν τον ιστότοπο.

Ø Cookies για προτιμήσεις

Κάθε φορά που οι χρήστες περιηγούνται ή πραγματοποιούν αγορές σε αυτόν τον ιστότοπο, ο ιστότοπος θα αποθηκεύει τις προτιμήσεις τους (π.χ. τοποθεσία ή προτιμώμενη γλώσσα). Χάρη σε αυτά τα cookies, μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες εύκολη, πιο βολική και εξατομικευμένη περιήγηση.

Ø Διαφημιστικά cookies

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που είναι φιλικές προς τον χρήστη και βοηθούν την BADU Ltd. να μετρήσει την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών της καμπανιών. Κατά την περιήγηση στον ιστότοπο, οι χρήστες συμφωνούν ότι η BADU Ltd. θα κατεβάσει αυτούς τους τύπους cookies στις συσκευές τους και θα συμβουλεύεται μαζί τους όταν ο χρήστης επισκεφτεί τον ιστότοπο στο μέλλον.

Ποιος χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στα cookies;

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούνται μόνο από εμάς, εκτός από τα πρόσωπα που αναφέρονται παρακάτω ως "cookies τρίτων", τα οποία χρησιμοποιούνται και διαχειρίζονται εξωτερικοί φορείς που μας παρέχουν τις υπηρεσίες που ζητάμε. υπηρεσίες και εμπειρία χρήστη κατά την πλοήγηση στον ιστότοπό μας. Οι κύριες υπηρεσίες για τις οποίες χρησιμοποιούνται αυτά τα "cookies τρίτων" είναι η λήψη στατιστικών στοιχείων σχετικά με την πρόσβαση και η ασφάλεια των συναλλαγών πληρωμών.

 

 

ΣΤ. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω και να διαγράψω τη χρήση των cookies;

Μπορείτε να ελέγξετε και/ή να διαγράψετε, να περιορίσετε ή να αποκλείσετε τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή αλλάζοντας τη διαμόρφωση του προγράμματος περιήγησής σας. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που υπάρχουν ήδη στον υπολογιστή σας και μπορείτε να ρυθμίσετε τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης να αποτρέπουν την τοποθέτησή τους. Ωστόσο, εάν το κάνετε, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόζετε με μη αυτόματο τρόπο ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο και ορισμένες υπηρεσίες και λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν.

Επειδή κάθε πρόγραμμα περιήγησης έχει διαμορφωθεί διαφορετικά, τα cookie συνήθως διαμορφώνονται από το μενού Προτιμήσεις ή Εργαλεία. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμόρφωση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ανατρέξτε στο μενού Βοήθεια του προγράμματος περιήγησής σας.

Ζ. Πώς μπορώ να αποφύγω τη χρήση cookies σε αυτόν τον ιστότοπο;

Εάν προτιμάτε να αποφύγετε τη χρήση cookies σε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Λάβετε υπόψη ότι εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις δυνατότητες μας και ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπού μας.

 1. Cookies στον ιστότοπο της BADU Ltd.

Cookies περιόδου λειτουργίας - Χρησιμοποιούμε ένα cookie περιόδου λειτουργίας για να θυμόμαστε ότι είστε συνδεδεμένοι όταν συνδέεστε στην περιοχή πελατών μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνεδρίες cookie και για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται στη διεύθυνση http://www.allaboutcookies.org/cookies/session-cookies-used-for.html

Διατηρούμε τις πληροφορίες από τα cookies για 1 μήνα.

Google Analytics - το χρησιμοποιούμε για να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος της BADU Ltd. για τη βελτίωση της πρακτικής εργασίας των χρηστών. Τα δεδομένα χρήστη σας είναι ανώνυμα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη θέση απορρήτου της Google σχετικά με την υπηρεσία αναλυτικών στοιχείων στη διεύθυνση http://www.google.com/policies/privacy/

Google AdWords: Χρησιμοποιώντας τον κώδικα του Google AdWords, μπορούμε να δούμε ποιες σελίδες βοήθησαν στην υποβολή των φορμών επικοινωνίας σας. Αυτό μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερα τον προϋπολογισμό μας για πληρωμένη αναζήτηση.

Διαφήμιση Facebook: Χρησιμοποιούμε pixel παρακολούθησης μετατροπών και ανακατεύθυνσης στη διαφήμιση στο Facebook, που μας επιτρέπει να συλλέγουμε ή να λαμβάνουμε πληροφορίες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση https://www.facebook.com/policies

Criteo: Χρησιμοποιούμε κωδικούς επαναληπτικού μάρκετινγκ για να εγγραφούμε όταν οι χρήστες βλέπουν συγκεκριμένες σελίδες, κάτι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στοχευμένες διαφημίσεις στο μέλλον. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη θέση της Criteo σχετικά με το απόρρητο όσον αφορά την υπηρεσία της στη διεύθυνση https://www.criteo.com/privacy/

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο της BADU Ltd. αποδέχεστε την Πολιτική μας για τη χρήση των cookies.

 1. Ασφάλεια και προστασία δεδομένων

 

Η εταιρεία σέβεται το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών των πελατών της και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το διασφαλίσει, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Έχουν ληφθεί όλα τα φυσικά, ηλεκτρονικά και διαχειριστικά μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας του συστήματός μας. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται και αρχειοθετούνται σε ασφαλείς διακομιστές στη χώρα και στο εξωτερικό.

Τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω της ιστοσελίδας μας μεταφέρονται μέσω τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer), η οποία διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων.

Στις σελίδες όπου παρέχετε τα στοιχεία πληρωμής σας στον ιστότοπό μας, θα παρατηρήσετε ότι στη δεξιά πλευρά της γραμμής διευθύνσεων (ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε) υπάρχει μια εικόνα μιας κλειδαριάς ή ενός κλειδιού και τα πρώτα γράμματα που εμφανίζονται στο αυτή η γραμμή με τη διεύθυνση, αλλάξτε από http σε https. Εάν το δείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός μας βρίσκεται σε ασφαλείς διακομιστές.

Ι. Τα δικαιώματα των πελατών και των επισκεπτών μας σχετικά με τα προσωπικά τους δεδομένα

Είναι σημαντικό για εμάς να σας εγγυηθούμε όλα τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, επομένως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

- Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα: έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε από εμάς, κατόπιν αιτήματος και δωρεάν (για ένα αίτημα ετησίως) επιβεβαίωση ότι τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται ή δεν έχουν συλλεχθεί και υποβληθεί σε επεξεργασία από εμάς μαζί με όλα τα άλλα υποχρεωτικές πληροφορίες που απαιτούνται από το νόμο. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα στέλνοντάς μας ένα υπογεγραμμένο γραπτό αίτημα με ημερομηνία και δηλώνοντας εάν θέλετε να σας στείλουμε αυτές τις πληροφορίες σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ή μέσω μιας υπηρεσίας αλληλογραφίας.

- Δικαίωμα παρέμβασης σε προσωπικά δεδομένα: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε, δωρεάν, τη διόρθωση, την ενημέρωση, τον αποκλεισμό ή τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων που δεν πληρούν τις νομικές απαιτήσεις, ιδίως ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, και τη μετατροπή τέτοια προσωπικά δεδομένα.δεδομένα σε ανώνυμα δεδομένα. Κάθε μία από αυτές τις λειτουργίες θα περιλαμβάνει επίσης την ειδοποίηση τρίτων στα οποία έχουν αποκαλυφθεί τα προσωπικά σας δεδομένα για καθεμία από αυτές τις λειτουργίες. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα στέλνοντάς μας ένα υπογεγραμμένο γραπτό αίτημα με ημερομηνία και δηλώνοντας εάν θέλετε να σας στείλουμε αυτές τις πληροφορίες σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ή μέσω μιας υπηρεσίας αλληλογραφίας.

- Δικαίωμα αντίρρησης: έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή, βάσει εύλογων και έγκυρων λόγων, ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας, εναντίον τυχόν προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν υπό επεξεργασία. Εάν η ένστασή σας είναι δικαιολογημένη, δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον αυτά τα δεδομένα. Έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή, δωρεάν και χωρίς κανένα λόγο, στα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν να υποστούν άμεση επεξεργασία ή να αποκαλυφθούν σε τρίτους για τον σκοπό αυτό. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα στέλνοντάς μας ένα υπογεγραμμένο γραπτό αίτημα με ημερομηνία και δηλώνοντας εάν θέλετε να σας στείλουμε αυτές τις πληροφορίες σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ή μέσω μιας υπηρεσίας αλληλογραφίας.

- Δικαίωμα μη συμμόρφωσης με συγκεκριμένη απόφαση: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε την ανάκληση ή ανάκληση οποιασδήποτε απόφασης που σας δίνει νόμιμη απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με αυτόματα μέσα για την αξιολόγηση ορισμένων πτυχών της προσωπικότητάς σας ή την επανεκτίμηση μιας τέτοιας απόφασης.

- Δικαίωμα προσφυγής στο δικαστήριο: χωρίς κανένα περιορισμό στο δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στη δικαιοσύνη για να προστατεύσετε όλα τα δικαιώματα που εγγυάται ο νόμος που έχουν παραβιαστεί.

- Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»): έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων δωρεάν ανά πάσα στιγμή, εάν αυτά τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή άλλως υποβάλλονται σε επεξεργασία, τρόπο και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Κ. Διάρκεια αποθήκευσης

Οι πληροφορίες χρήστη και τα δεδομένα σας σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών αποθηκεύονται για 3 χρόνια. Τα βασικά σας δεδομένα αποθηκεύονται κατά τη διάρκεια της σύμβασης. Μετά το τέλος της περιόδου αποθήκευσης, τα δεδομένα καταστρέφονται το συντομότερο δυνατό καταστρέφοντας τα μέσα χαρτιού με τεμαχισμό και τα τεχνικά μέσα - διαγράφοντας και διαγράφοντας τα σχετικά αρχεία από τους υπολογιστές της εταιρείας.

Λ. Ενημερωτικά δελτία, ανακοινώσεις και ειδοποιήσεις. Καταργήστε την εγγραφή σας από το ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο

Σας προσφέρουμε το δικαίωμα να ελέγχετε εάν λαμβάνετε ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία καθ' όλη τη διάρκεια της εμπειρίας σας στον ιστότοπό μας.

Από την άποψη αυτή, σας ενημερώνουμε ότι για τους σκοπούς του άμεσου μάρκετινγκ, καθώς αρχικά συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο της πώλησης των προϊόντων μας μέσω του ιστότοπού μας, απαιτούμε τη συγκατάθεσή σας για περαιτέρω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για εμπορικούς σκοπούς.

Ωστόσο, μπορείτε πάντα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για προσωπικές πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για σκοπούς μάρκετινγκ (π.χ. αποστολή ενημερωτικών δελτίων ή αποστολή προσφορών στη διεύθυνση email σας), συμπεριλαμβανομένης της αρχικής συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων ή σε κάθε περίπτωση που λαμβάνετε οποιοδήποτε από τα μηνύματά μας και ανεπιθύμητη επικοινωνία .

Εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από το ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μόνιμα και ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να διαγραφείτε δωρεάν και εύκολα από τη συνδρομή του ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Διαγραφή από το ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο" Ο πελάτης μπορεί να εκφραστεί ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο , που βρίσκεται σε κάθε Δελτίο ”, ο οποίος εμφανίζεται στα ηλεκτρονικά δελτία που σας αποστέλλουμε τακτικά ή στέλνοντας ειδοποίηση στο [email protected] με τη διεύθυνση email σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Petrich, Πλατεία Μακεδονίας №10

Τηλέφωνο: 0700 123 24    Email: [email protected]